Friday, 27 April 2012

Budak Technician

Budak Technician


Gambar Wawa Zainal yang sangat cute kini duta Lipice

Posted: 26 Apr 2012 05:31 AM PDT

Syarikat terkenal gincu wanita, Lipice, telah melantik pelakon berlesung pipit ayu, Wawa Zainal untuk menjadi duta produk terbaru keluaran syarikat berkenaan. Wawa yang sesemangnya masih baru dalam dunia seni, sudah pun diberikan kepercayaan dan rezeki yang tidak disangka-sangka. Satu permulaan yang baik. :)


Sumber : izyan.com / gambar MiG Online

Nora Danish tak dapat kad jemputan Jejai dan Fasha Sandha

Posted: 26 Apr 2012 05:25 AM PDT

Nora Danish mengesahkan yang beliau tidak akan hadir ke majlis perkahwinan bekas suaminya,  yang bakal berlangsung pada 27 April esok. Selain tidak menerima kad jemputan, beliau juga memberitahu tidak akan berada di tanah air ketika hari majlis perkahwinan tersebut berlangsung.


"Nora tak dapat kad jemputan, tapi mungkin kerana mereka tahu Nora nak pergi ke umrah agaknya. Nora akan berangkat ke Mekah pada pagi Jumaat ini dan bakal berada di sana selama 13 hari,"

"Bagi Nora, tak ada isu pun mereka tak menjemput Nora. Malah, Nora rasa lebih baik Nora tak ke majlis itu pun sebab nanti jika Nora pergi, takut akan jadi bahan cerita dan tajuk lain pula. Bagi Nora, biarlah mereka menikmati keindahan majlis itu bersama.". ujar Nora. -baca lagi..

sumber : izyan.com

Diana Danielle Kini Bertudung ?

Posted: 26 Apr 2012 05:18 AM PDT

Comel dan anggunnya melihat Diana Danielle bertudung kat gambar dibawah ni kan. Tapi bukanlah Diana Danielle pakai tudung sepenuhnya, ini cuma lakonan dia untuk telemovie Sentuhan Isabella, akan datang di RTM1.
sumber : izyan.com

Ini Ker Gambar Kekasih baru Shahrizal?

Posted: 26 Apr 2012 05:13 AM PDT

Pelakon kacak, Shahrizal kini sudah kantoi dengan gambar misteri yang sudah tersebar di blog-blog hiburan, gambar yang dikatakan misteri itu adalah gambar dia dengan seorang awek yang tidak dikenali, namun melihat daripada gambar itu, cukup mesra dan rapat, Shahrizal pergi main badminton pun dia juga turut datang. -izyan.com-

gambar BeautifulNara

No comments: