Sunday, 24 June 2012

Budak Technician

Budak Technician


Gambar Datuk Siti Nurhaliza Bercuti Di Australia

Posted: 23 Jun 2012 01:00 AM PDT

Sebelum ni ada entry berkaitan Dato' Siti Nurhaliza bergambar bersama-sama Johnny Depp. Namun itu adalah gambar susulan dan kali ini adalah gambar full yang menampakkan aktiviti-aktiviti bersama peminatnya di Australia selama 5 hari yang bertemakan 'Stress-Free Getaway'. Jom kita lihat apa ada di sana.sumber :izyan.com

Gambar Penampilan Terkini Maya Karin

Posted: 23 Jun 2012 12:53 AM PDT

Filem Ombak Rindu lakonan Maya Karin memang menarik perhatian orang untuk melihat filem berkenaan. Kali ini Maya Karin bakal menaruhkan satu lagi filem hebat yang bertajuk, JWANITA. Filem ni bukan filem hantu atau romantik ok, tapi filem berkisar soal dendam luar biasa terhadap adik kandung sendiri merampas 'jantan' kakaknya. Jadi kakaknya bukan jadi Hulk, tapi menjadi wanita ganas setanding dengan Hulk je. Nanti kan lah filem ni ok, yang pasti Maya Karin masih nampak cute masa pelancaran filem berkenaan di bawah ni. peace!
<

gambar Budiey.com/izyan.com

Gambar Hot Maria Farida Di Litar Sepang

Posted: 23 Jun 2012 12:50 AM PDT

MEsti ramai yang ternanti-nanti gambar terbaru aktress jelita, Maria Farida. Yang pasti kelibatnya akan membuatkan ramai orang melihat. Percaya atau tidak, memang begitulah lumrah dunia kecantikan. Gambar dibawah ini diambil pada 10 Jun lalu, apabila Maria datang ke litar Sepang untuk memeriahkan satu kejohanan permotoran Super GT.


gambar RotiKaya/izyan

No comments: